Healy apparaat

Stethoscope, Listen, Care, Checkup, Clinical, Computer

In mijn jaren als Healy-beoefenaar heb ik Healy-computer, Healy-sponsor, Healy-ELF, Super+Healy, BeatThe Falkl-expositie, EFT, Innerwealth Manual, Mind and Life Coach en meer gebruikt. Ik heb gezien dat mijn klanten een diepgaande gezondheidsverandering hebben ondergaan en heel vaak kunnen ze ook zeer snelle en zeer merkbare resultaten zien. Dit zijn prachtige momenten om te vieren!

Voor veel ondernemers, artsen, diagnostisch artsen, huiskamers en vastgoedbeheerders is het heel natuurlijk om zelfgenoegzaam te blijven in hun werk, vooral in moeilijke tijden waarin hun leven wordt beïnvloed. De resultaten zijn cumulatief, lawaai, burn-out en tal van andere problemen. Ze doen het uiteindelijk omdat ze zich op hun gemak voelen en zelfverzekerd zijn, dus als dingen echt niet werken, 'blijven ze doen wat ze doen'. Dit wordt hun favoriete uitweg. Na een tijdje wordt dit hun nieuwe comfort. Ze kunnen het op de kin nemen. Er zijn zoveel keuzes en opties beschikbaar – en opnieuw kiezen om te doen wat ze altijd hebben gedaan.

Wat als we deze veranderingen voor echte verandering willen doorvoeren en voorop willen blijven lopen? Het prachtige alternatief is om een ​​krachtige holistische praktijk opnieuw te creëren met alle nodige ondersteuning. Het gaat erom dat u zich kunt concentreren op uzelf en uw bedrijf. De trainings- en ondersteuningsbronnen staan ​​voor u klaar, of ze zijn online beschikbaar. Je kunt online echte technieken leren of je kunt echte doorbraakcoaching en leerkratten kopen. Sommige hiervan worden verkocht op verschillende plaatsen waar mensen 'weer aan het werk willen, of ze zijn allebei met pensioen, of ze willen gewoon van baan veranderen'. Er zijn zelfs bedrijven die vrij groot zijn – en niet veel van hen doen dit omdat ze het hebben opgegeven. Sommigen die gepensioneerd zijn of ontslagen zijn, moeten een nieuwe start maken.

Ze geven het op als gevolg van een gebrek aan tijdige oplossingen en ondersteuning die zou werken. Deze zijn niet aan het overwinnen of 'proberen' de waarheid te onthullen, want dat is niet hun grootste probleem. Waar ze goed in zijn, is een soort van 'zelf-sabotage' – dat is niet hun probleem. Hun problemen zijn hun problemen, anderen zouden kunnen wegkomen met te zeggen 'het zijn hun problemen'!! De enige oplossing is waar ze zich vestigen. Als je een ervaren Healy-beoefenaar of coach bent, kun je de cliënten helpen hun gedrag te veranderen door een verschuiving in hun overtuigingen, waarden en gedrag mogelijk te maken. Maar totdat dat echte verandering is, blijft het probleem van residu en herbenoeming bestaan.

Dit vereist dat je werkt aan het wegnemen van barrières, in plaats van alleen wat zakelijke of levensvaardigheden te 'herscheppen' of 'uit te proberen'. Het schijnwerk en de energie die nodig is om strategieën 'opnieuw uit te vinden' bestaat niet. Als je dat zou kunnen leren, dan zou je een goede coach of beoefenaar zijn. En hoe word je daarvoor opgeleid? Als je onder een coach werkt, kun je ze ondersteunen als ze dat nodig hebben. En omdat je zelf een goede coach bent, kun je de klanten daar achterlaten om naar jou toe te komen. Hoe zou uw ideale Imagine exquise cyclus eruitzien? Is er een Healy-HEALY-les, een Healy-MOULST-type coaching, een Healy-MOULST-type seminar of retraite? Trainen deze je allemaal in wat echt essentieel is voor effectief verandermanagement of het leveren van onze diensten?

In deze nieuwe benadering wordt praktische bruikbaarheid onze enige weg naar persoonlijke en zakelijke uitmuntendheid! Zaken, carrière en leven kunnen zeer bevredigend, productief en bevredigend zijn, op alle niveaus en in alle 'methoden'. Ik bied je dit alles en meer. Ik zal je helpen om van vaardigheid naar praktijk te gaan, en je praktijk zal precies daarboven zijn met jouw expertise. Als je effectieve verandering in je leven wilt en je weet dat je het snel nodig hebt, begin dan vanaf het begin! Vorm een ​​InnerLight Team om je te helpen meer te lezen over ontdekking, zakelijke groei, innerlijke helderheid en angst… opdracht… je kunt mijn artikelen in de volgende sectie overwegen, in het bijzonder over afstemming, energie en integriteit en het bijhouden van een dagboek.

Bekijk zeker mijn artikelwebsite voor al het bovenstaande

Copyright (c) 2008 Christine Klotter<|<|

1. Print Het ontwerp en de lay-out van de flyers is belangrijk. De meest effectieve flyers worden gereserveerd voor een basis!2. De eerste woorden van uw flyers moeten kloppen. De uiterste originaliteit hangt sterk af van de woorden op de kaarten!3. Moeilijkheden bij het verkrijgen van de menselijke geest, kom erachter4. Gebruik de woorden die zeker de aandacht zullen trekken. Bel de ontvanger stevig op het lokale gebied5.