De voordelen van raamfolie Installatie van raamfolie

Het vervangen van een ruit voor een nieuw raam kan duizenden dollars kosten. Als die van jou niet kapot zijn, is er een betere optie voor diegenen die geïnteresseerd zijn in energiebesparing en betaalbare verbeteringen aan het huis. Recente ontwikkelingen in de raamfolietechnologie hebben het voor u mogelijk gemaakt om een ​​raamfolie aan te brengen op ramen in de prijsklasse van uw keuze.

De voordelen van raamfolie

Het plaatsen van raamfolie heeft veel voordelen voor uw huis. Dit zijn onder meer:· Zorg voor een lagere elektriciteits- of gasrekening· Bescherm uw huis tegen rondvliegend glas tijdens onweersbuien in de lente· Bescherm uw huis tegen vervagend zonlicht· Maak elke kamer beter bestand tegen hitte en kou

Overweging van slaapperioden

Het dubbele beglazing en het low-e-glas creëren een andere intrigerende optie voor energie-efficiëntie.

De dubbelwandige raamfolie

De dubbele beglazing wordt ook wel dubbele beglazing genoemd en is rond de naden verstevigd met wekenlang schoenendooswerk. U kunt film vinden die twee ruiten weerbestendig glas inklemt. Deze film kan worden toegepast op een verscheidenheid aan bestaande huisramen.

Low-E glas

Waar een deur is, zijn er verschillende soorten glas die helpen om je temperatuur binnen te houden. Soms is het afgesloten met een gas. Low-E glas maakt gebruik van een speciale coating om een ​​barrière te vormen voor de warmtestroom. Low-E glas levert ook passieve zonne-energie die het potentieel heeft om minstens 40 procent minder elektriciteit te gebruiken. Een gemiddeld huishouden ziet een verlaging van de energierekening van meer dan 25 procent.

De voordelen van raamfolie

Low-E glas, ook wel low emissivity genoemd of zo u wilt, low-e glas, is een heldere film die geen warmte afstoot. In plaats daarvan kan het zichzelf normaliseren naar de atmosfeer. Dit wonder van technologie wordt meestal gebruikt in ramen die kamers verduisteren. Door een kamer te verduisteren zal er minder licht in de kamer komen, wat de slaap en/of concentratie kan bevorderen.

Let op: Verminder de hoeveelheid licht en warmte in elke ruimte door een warmwitte raamfolie te plaatsen!

Valletjes van acryl Aircoat

De belangrijkste overweging bij het aanbrengen van films is de dikte. Films met de juiste dikte zullen in elk klimaat even goed functioneren en gaan een aanzienlijke hoeveelheid tijd mee. Het dik aanbrengen van dit type raamfolie is beter dan dun aanbrengen.

Dit betekent het produceren van films die geschikt zijn voor gebruik in elk klimaat. De dikte van de film boven het raam vormt de basis van zijn vermogen om in alle weersomstandigheden te functioneren. Op onze pagina "Vensterlaagdikte" leest u hoe u de juiste folie bestelt.

Tips en trucs

Om professionele resultaten en superieure energie-efficiëntie te bereiken, is het belangrijk om de aanbeveling van de fabrikant op te volgen over hoe vaak de luchtkoepel moet worden aangebracht. De bovenzijde van de folie in uw huis kan worden schoongemaakt, maar moet van de binnenzijde worden verwijderd. Omdat vuil zich ophoopt op de film, werkt deze niet goed.

Idealiter moeten airdome-films maandelijks worden gewassen.